Traži:

Doris Dragović isprozivala Kineze i Nemce (VIDEO)

Datum: 09. Jan, 2014
Pevačica se tokom gostovanja na televiziji Pink požalila na ekspanziju turizma u svom rodnom Splitu. Rekla je da je živciraju Kinezi i gužva u letnjim mesecima.

Doris Dragović isprozivala Kineze i Nemce (VIDEO)

Doris Dragović

Splitska pevačica Doris Dragović (52) gostovala je u srijedu u Ami G Šou na televiziji Pink. Nekadašnju kraljicu Torcide, koja je nedavno prekinula intervju zbog pitanja tamošnjih medija da li je istina da je 90-ih izjavila da više nikada neće nastupati u Srbiji, voditelj je najavio kao najveću hrvatsku zvezdu i jednu od najlepših žena na ovim prostorima.
Na pitanje kako je živjeti u Splitu, Doris se požalila da joj smeta velika navala turista.
- Joj, na moru si, pa ti je sve famozno. Mislim da je lepo, ali kad je ona letnja gužva i histerija pa ideš u prodavnicu, a ovaj te ubije ruksakom u glavu... Kinezi mali žuti, Nemci... Ide mi to na živce - rekla je.
Prisetila se da je sa grupom More rado dolazila u Novi Sad u kojem su je dočekivali kao pravu zvezdu. Razveselio ju je susret s pevačicom Vesnom Zmijanac sa kojom se u vreme bivše Jugoslavije često družila tokom turneja.
- Nije ni svjesna koliko je bila zgodna i kako je lepo pevala. Bila je prava dama. - rekla je Vesna.
Doris će 14. februara nastupiti u Beogradu, a 8. marta u Novom Sadu.Preuzeto sa: http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/doris-dragovic-isprozivala-kineze-i-nemce-video/42815Komentari

comments powered by Disqus