Traži:

Vlada ponovo ostavio Natašu!

Datum: 09. Jan, 2014
Vladimir Vuksanović otputovao je juče na Tajland, i to bez Nataše Bekvalac. Vlada je u Bangkok otišao poslovno, ali još uvek nije poznato koliko će se tamo zadržati, otkriva izvor blizak manekenu.

Vlada ponovo ostavio Natašu!

Nastavio bez nje: Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović | Foto: public

Vuksanović će na Tajlandu raditi revije i kampanje, i kako zasad stvari stoje, ostaće najmanje dva meseca, i izvesno je da za to vreme neće videti Natašu jer ona, kako se govori, ne planira putovanje u tu daleku zemlju.

- Poslednja dešavanja još više su podgrejala govorkanja o raskidu Nataše i Vlade, koja su nedavno procurela u javnost. Iako se neko vreme nisu zajedno pojavljivali, Vlada je krajem decembra demantovao informacije o raskidu, a usledile su zajedničke fotografije. Ipak, ako je suditi po aktuelnoj situaciji, Vladin odlazak na Tajland nagoveštava drugačiji razvoj događaja - kaže naš sagovornik.

Nataša će se u narednom periodu posvetiti poslu, tačnije brojnim nastupima koji su već zakazani, pa će, logično, imati mnogo manje vremena da razmišlja o Vladimiru. Kako ona reaguje na Vuksanovićev odlazak na Tajland, nismo uspeli da saznamo, budući da nije odgovarala na pozive, ali ni na poruke koje smo joj poslali. Inače, njih dvoje su zajedno proslavili Božić, a na internetu se pojavila i fotografija s porodičnog okupljanja.

Nataša i Vladimir dosad su više puta raskidali vezu, veridbu, prijateljstvo, a zatim se mirili i ponovo ulazili u emotivne vode. Skoro svako njegovo putovanje na duži period značilo je i raskid, baš kao što je bio slučaj s njegovim višemesečnim odlaskom u Australiju. 


Preuzeto sa: http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/vlada-ponovo-ostavio-natasu/42806Komentari

comments powered by Disqus