Traži:

Marina zaludela celu plažu

Datum: 15. Feb, 2016
Marina Visković važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa naše estradne scene, što je i potvrdila kada se na Crnogorskom primorju pojavila u atraktivnom bikiniju. Pevačica je satima uživala na plaži, a prisutni su uživali u pogledu na zanosnu pevačicu.

Marina zaludela celu plažu

Prija joj morska voda | Foto: RAS

Naš paparaco uslikao je Marinu kako sa prijateljicama sedi na plaži, a svojom pojavom potpuno je zaludela prisutne. Iako su sve oči bile uprte u nju, ona se na to nije obazirala, već se opuštala na ležaljci i ćaskala. Viskovićeva je očito u neverovatnoj formi, a samopouzdanja joj ne manjka, pa je ponosno prošetala plažom, dok je njena drugarica ipak ostala na ležaljci.

Marina zaludela celu plažu

Svi se okretali za pevačicom | Foto: RAS

 
Kada je postalo poprilično vruće, Marina je rešila da se rashladi, a gužva u moru joj nije poremetila plan. Provukla se između kupača, pokvasila i zaplivala. Kada se umorila od vode, Marina se vratila na početnu poziciju i nastavila da uživa na ležaljci.

Marina zaludela celu plažu

Nije se odvajala od telefona | Foto: RAS


Telefon je bio neizostavan deo odmora, jer gotovo da ga nije ispuštala iz ruke. Po osmehu na licu reklo bi se da je poruke verovatno razmenjivala sa jačom polovinom, s obzirom na to da joj se izabranik nije pridružio na letovanju. U kasnim popodnevnim časovima drugarice su spakovale stvari i otišle u šetnju.


Preuzeto sa: http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/marina-zaludela-celu-plazu/107842